Healing op afstand

Een healing op afstand werkt eigenlijk zoals een foto healing op afstand, echter is bij een healing op afstand het niet altijd noodzakelijk dat de persoon in kwestie op foto afgebeeld dient te staan.

Een afstand healing is iets anders dan wanneer men bv Reiki op afstand geeft. Een healing op afstand werkt ongeveer het zelfde als wanneer men een persoon of dier een healing dichtbij verzorgt echter alleen dan op afstand.

Hierbij geldt dan wel dat bij een afstand healing meestal van te voren wordt afgesproken hoe te handelen als iemand een afstand behandeling wenst.

Men weet dan dat de healing op een bepaald tijdstip aanvangt en richt zich daar dan enigszins voor in. Men gaat ontspannen op een stoel zitten of op een bed liggen. De gordijnen gaan dicht en de kaars gaat aan, Daarnaast zal de paragnost die de afstandsbehandeling verzorgt afspreken wat er tijdens de healing plaats zal vinden.

Het komt heel vaak voor dat tijdens een afstand healing het medium in een ruimte waar de afstandhealing aanwezig is ook nadat de healing heeft plaats gehad kan vertellen waar de persoon die de afstandbehandeling onderging lag of zat.

Afstandhealingen vinden meestal plaats op afgesproken tijden en bevorderen de kracht en inzichten van de persoon die de afstandhealing ontvangt.