Bloemenséances

Bloemenséances worden gedaan om in contact te komen met heengegane personen die mogelijk een boodschap hebben voor hén die zij achterlaten. Het medium stemt tijdens een bloemenséance af op energetische signalen die binnen komen middels contact met de bloemen die door de bezoekers zijn meegebracht.

Naast de bloemen zijn er ook foto's van heengegane personen ingezameld en zal er een combinatie tussen de foto's en de bloemen worden gezocht waarnaast gecombineerde boodschappen worden doorgegeven.

Verloop van de voorstelling

Meestal worden er een paar bloemen geselecteerd. Het medium geeft dan boodschappen door en vertelt een aaneengesloten verhaal met behulp van de bloemen. Daarna wordt een foto toegevoegd en zal er een verbinding worden gezocht tussen de foto en de reeds gedane boodschappen. Nadat er ook een en ander over de foto is verteld, zal worden bevraagt van wie de foto is en of deze persoon de boodschappen kan plaatsen. Heel vaak is dat ook het geval.

Na afloop van de gehele avond worden de intenties van de deelnemers tijdens een afsluitings ceremonie voorgedragen en zal men elkaar in een meditatief moment steun en kracht voor de komende periode schenken door met elkaar een geleide intentie te beleven.