Reading op foto


Een fotoreading vindt plaats wanneer mensen iets willen weten over personen die op een door hen meegebrachte foto staan. Het gaat dan meestal over bestaande situaties of zaken uit het verleden die bij betrokken persoon spelen of hebben gespeeld. Fotoreadingen helpen mensen bij het vinden van bevestigingen of aanwijzingen over hoe zij met bepaalde situaties om moeten gaan.

Situaties direct aanpakken lukt niet altijd daar de omgeving of de persoon op de foto bijvoorbeeld een muur om zich heen heeft gebouwd waardoor het vaak niet meer lukt de situatie voor betreffende persoon te kunnen benaderen. Via een foto reading komen dan ook vaak namen door met betrekking tot personen of situaties die hiermee verband houden. De personen die tijdens de reading aanwezig zijn kunnen dit vaak direct plaatsen.

Het gaat erom dat de oorzaak niet het enige is waar het om gaat maar een samenhang tussen de situaties van het verleden en het heden die op verschillende manieren samen te vatten zijn. Woorden alleen zijn dan vaak niet genoeg. Het gevoel en hoe je de persoon in kwestie het beste kunt benaderen zijn dan even zo belangrijk. Een fotoreading vind plaats tijdens bloemenseances en psychometrie voorstellingen.

Ook nemen mensen vaak hun foto's mee wanneer zij op afspraak komen en het nodig hebben een channeling plaats te laten vinden wanneer dit ter sprake zou komen. De paragnost houdt zich altijd voorbehouden om een channeling niet aan te gaan als blijkt dat de vragen die worden gesteld niet op zijn gebied thuishoren. Meestal is het zo dat
deze dingen vanzelf zijn weg vinden.

Wanneer een foto reading met een zeker positieve uitslag heeft plaats gehad kiest men er vaak voor om fotohealingen te bewerkstelligen als ondersteuning voor een situatie die dan belangrijk is. Foto healingen vinden plaats bij mensen in verschillende vormen. Ook komt het voor dat mensen een foto reading healing voor hun dier wensen. Tijdens een foto reading komt vaak duidelijk welke situaties er spelen. Dat alleen schept vaak al heel veel duidelijkheid. Het ligt dan aan de personen zelf in hoeverre zij in staat zijn er mee verder te gaan en verdere hulp van de paragnost nodig hebben.