Healing sessies in een kleine groep

     3 manieren waarop wij healingen verzorgen:

Een healingsessie in een klein groepsverband opent de rust en de kracht om te uiten en te leren focussen op de energie die tijdens een kleine groepshealing tot stand kan komen.

Met kleuren proberen wij helende kracht te leiden naar onze onderliggende vraagstukken en deze in visualiserende vermogens tot ons te nemen. Een ander helpen lukt ons altijd makkelijker dan de basis bij jezelf te vinden en eerst aan jezelf te willen werken. In de kleine groepen proberen we hierin open te zijn tot elkaar en via de kracht van zelfgenezing openheid te vinden voor situaties die spelen.

Antwoorden op vragen kunnen ondersteunen maar ook vaak verwarren. Het is niet het antwoord dat telt maar de kracht van de bereidheid om te willen verdiepen geeft de kracht van de healing de flow die nodig is om sterkte te vinden. Antwoorden voldoen vaak maar even. Later zie je dan dat iemand vaak overgaat tot de aanname van het oude proces dat bereidheid tot healing niet toe laat, doch door openheid tot evaluatie te stimuleren zie je door de kracht van kleuren visualisatie veel nieuwe openingen komen en is de healing in kleine groepsverbanden in zijn element.