Healing algemeen

    3 manieren waarop wij healingen verzorgen:

Tijdens healingsessies worden personen op hogere trillingen ondersteund met energie die vrijkomt vanuit de healing die plaats vindt. Een healing gebeurt door ontwikkelde gave in de vorm van magnetische stralen welke lagen in energie velden los kunnen maken die geblokkeerd zijn of niet vrij kunnen stromen.

Het proces van een healing is diepgaand en niet zomaar uitgelegd. Werken met koude en warme energie zijn een vorm van healing. Echter het proces van healing gaat veel verder. Het gaat erom dat mensen zich vrij kunnen geven aan de healing en over kunnen dragen aan de kracht die door vrij ontwikkelde gaven stuurbaar is naar hogere gebieden om tot herkenning en verkenning van de energievelden te komen.

Het gaat er ook niet om dat je iets moet voelen om een healing te kunnen ondergaan. Het lichaam en de geest raken als het goed is op zeker moment vanzelf in een trance waardoor de chakrale affiniteit de kans krijgt om tot contactname te komen. Er is altijd ergens wel een chakraal veld dat van zich laat horen en de aandacht vraagt.

Het is dan ook als healer een gewaarwording te mogen zien dat overgave van de mens, de ziel die de healing ontvangt, tot diepe ontroering mag komen en er emotionele gassen mogen vrij komen die vanuit het zenuwstelsel naar buiten kunnen treden.

Door de healer worden deze vrijkomende elementen opgevangen en krijgen zij de kans om tot vrije flow over te gaan.

Een healer die zijn werk goed doet ontmoet de emotie, laat ze los en geeft het de kans om vrij te komen. Zo zal de ontvanger van de healing de geleiding op eigen niveau herkennen en vrijkomen in lichtenergie.

De healingen vinden plaats op verschillende niveaus en vanuit verschillende invalshoeken. Healing sessies vinden plaats op zaal activiteit, in sessies tijdens een gesprek of aangekoppeld aan een gesprek, en op afstand tijdens een reading healing.