Nummerologie


Nummerologie werkt onder andere als stroomaangever in welke richting bepaalde energie wetten zich kunnen verhouden tot de natuur en haar eigen omgevingspatronen. Nummerologie m.b.t. de geboortedata werkt als een ondersteuning voor mensen die verder willen in hun ontwikkeling en getallen herkennen als basis voor probelemen die zij hieruit kunnen terugbrengen tot de delen waar zij uiteindelijk thuishoren.

Getallen van de geboorte nummerologie verbinden ook de chakra energie velden in haar eenvoud tot verlichting en gewaarwording. Deze samenhang maakt het mogelijk dat Nummerologie als factor van herkenning en ook als emotionele verlichter kan werken.

Juist ook de koorden tussen de basis chakra's werken als getalsmatige kleurverbindingen waarmee de zachtheid van kosmische samenhang de nummerlogie als basis laat functioneren. Nummerologie werkt nauw samen binnen de wetten van de i tjing en onze pars fortuna binnen de geboorte datum. De pars fortuna is ons geluks punt binnen de geboorte horoscoop en is nauw betrokken bij onze evaluatie processen van de reis hier op aarde.

Wanneer wij met behulp van onze geboorte datum contact kunnen krijgen met onze nummerologische verbindings-elementen van ons gelukspunt zouden we mogelijkerwijs ook in staat zijn dit gelukspunt beter te hanteren en tot ons aan te trekken zo dat wij een periode van diepgang en geluk tot ons mogen laten komen. Echter zijn er vaak onderliggende blokkades waardoor wij niet in staat durven te zijn verder te kijken dan toe te geven waar in onze oude patronen ons blokkeren gehoor te willen geven aan voortgang.

Het ligt in de nummerologie verscholen hier aan te werken dat wij wel een basis tot geluk en verdieping kunnen openen echter het fundament hier toe zijn wij zelf en dit dient vanuit de kracht om zelfwerkzaamheid te hanteren als middel om de kern in deze innerlijke gebieden te mogen aanvaarden.