Verleden


Het verleden speelt af in ons geheugen. Voor zo ver wij dit kunnen herkennen bewust vanaf ons geboorte, onbewust wellicht ook ver te voren, echter kunnen wij met verschillende lagen van ons verleden in contact proberen te komen wanneer wij hiertoe in trance kunnen raken.

We maken dan de weg vrij om delen uit vorige perioden te ontdekken zo dat we er vanuit nieuwe inzichten gebruik van kunnen maken. Het is dan heel belangrijk dat wij kennis maken met ons eigen systeem binnen het hier en nu. Als we weten hoe onze huidige patronen functioneren dan kunnen wij van uit het onderbewuste trachten om een verbinding te maken met lagen die nog steeds om ons heen verkeren waarin wij de kracht van zelf herkenning kunnen toetsen aan gevoelens waarmee wij kampen en niet kunnen plaatsen. We noemen dit Regressie.

Echter kun je naar mijn idee pas in een echte diepe regressie terecht komen wanneer je ook weet hoe je huidige patroon werkt en kun je daar moeite voor doen hier achter te komen.
Je zorgt dan voor herkenning van de huidige situatie waarmee je verbinding maakt met delen in jou waar van je voelt dat ze eerder in jou energie bestaan plaats hebben gehad.

Dit kan ondersteunen naar de weg van zelfgenezing.