Healing sessies in een zaal

     3 manieren waarop wij healingen verzorgen:


Healing sessies in een zaal zijn zeer intensieve momenten voor het medium en dragen bij aan een ondersteuning voor mensen die open staan dergelijke healingen te ondergaan.

Zodra de healing sessie aanvangt komt de gids door het medium in aanwezigheid van alle mensen waarvoor het moment is aangebroken dit te kunnen beleven.

Tijdens deze avonden vinden voor betrokken personen op verschillende niveaus transformaties en evaluaties plaats die vaak niet direct te herkennen zijn en in de loop
van de dan komende periode tot uiting komen.

Het gebeurt ook vaak dat mensen wel direct kracht en energie voelen die door de energie van de gids door het medium wordt uitgezonden. Zulke momenten worden als vreugdevol beleefd.

Transformeren en evalueren zijn noodzakelijke aangelegenheden om tot inzicht van de eigen stukken te komen. Mensen krijgen ook op niet direct zichtbare wijze de gereedschapstukken aangeboden om hierin te kunnen groeien.

Iedereen heeft graag antwoord op de vragen die zij aan het medium willen stellen. Bij healingen gaat het om de beantwoording in energie weerkaatsing. Dingen direct bij de naam noemen werkt niet altijd. Mensen hopen daarbij vaak geholpen te zijn echter komt
het zelfgenezings proces van binnen uit.

Tijdens healingen worden er door het medium gereedschapstukjes aangereikt aan mensen die hier echt voor open willen staan. Zij kunnen de stukjes gereedschap gebruiken om hun persoonlijke groei te activeren of verdieping te geven.

Natuurlijk wordt er tijdens een healing sessie ook geconfronteerd. De waarheid horen is niet altijd even leuk. Het helpt je wel inzicht te geven in wie je bent en wat je doet.

Vaak zien mensen wel wat zij anders beter kunnen doen maar lukt het hun niet de
inzichten te gebruiken binnen het hier en nu.

Het medium confronteert en helpt met het aanreiken van de gereedschapstukjes die
nodig zijn om de groei te herkennen, te erkennen en te aanvaarden tijdens deze zaal
healingen.